Gasmelder camper

Het 3GAS+ alarm is het kleinste professionele 12v gasmelder voor camper. Met 3GAS+ alarm is eenvoudig in uw camper te installeren en detecteert onder andere koolstofmonoxide (CO), LPG en Ether.

Het 3GAS+ gasmelder voor camper

Met het 3GAS+ gasmelder voor camper kunt u zorgeloos met vakantie. Op het moment van lekkage of storingen in apparatuur, cilinders en leidingen kunnen (rook)gassen onbedoeld een levensgevaarlijke bedreiging vormen voor mens en dier. Ook komt het voor dat criminelen verdovende ‘knock-out’ gassen als ether inzetten om mensen buiten bewustzijn te maken. Zo kunnen zij tijdens een inbraak ongestoord te werk gaan.

3GAS+ square

3gas+ square

3GAS+ round

Verschil gasmelder camper square en round

Beide gasmelders zijn eenvoudig te installeren in de camper. Daarnaast detecteren beide melders “knockout gassen” ether, LPG en koolmonoxide. Het verschil tussen beide is dat met het 3GAS+ square gasmelder een extra sensor kan worden aangesloten.

Omdat sommige gassen stijgen en sommige gassen dalen is het mogelijk de werking van het gasalarm extra te verbeteren door een extra (optionele) sensor te plaatsen die op een andere hoogte kan worden gemonteerd.

Waar kan ik een camper gasmelder kopen?

U kunt het 3GAS+ gasmelder voor camper kopen bij een van onze dealers. Er altijd een dealer bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen

Is een gasmelder camper eenvoudig te installeren?

Al onze gasmelders zijn eenvoudig te installeren met behulp van een duidelijke handleiding.

Waar kan ik een gasmelder camper kopen?

U kunt een gasmelder camper bij de meeste camper speciaalzaken. Kijk op onze dealer pagina voor een speciaalzaak bij u in de buurt.

Moet ik een extra sensor aanschaffen voor mijn camper?

Afhankelijk van hoe groot uw camper is is het verstandig om een extra sensor aan te schaffen. Omdat sommige gassen stijgen en sommige gassen dalen is het mogelijk de werking van het gasalarm extra te verbeteren door een extra (optionele) sensor te plaatsen die op een andere hoogte kan worden gemonteerd.